squirrel yokor için ürünler (6)

Ceviz içi

Ceviz içi

Ürünleriniz en iyisini hak ediyor. Kuruyemişler ve çekirdekler – Bühler'den gelen yeni üretim teknolojimiz, işleme seçenekleri kadar çeşitlidir. Temizlemeden kavurmaya, adım adım, müşterilerimize tüm optimal süreçleri sunabiliyoruz. Sürekli üretim için mi yoksa esnek parti operasyonu için mi – kuruyemişlerin ve çekirdeklerin nazik bir şekilde işlenmesi her zaman önceliğimizdir.
Yaban domuzu

Yaban domuzu

Geleneksel Yaban Domuzu Terrinesi 90g Jean Brunet
Kaju fıstığı

Kaju fıstığı

Kaju fıstıkları, B vitaminleri, özellikle de sinirleri yatıştıran, enerji veren ve konsantrasyonu ile hafızayı geliştiren niasin (100 g'da 1.062 mg) kaynağı oldukları için sinir sisteminin işleyişini destekler. Kaju fıstıkları, potasyum ve magnezyum içeriği sayesinde sakinleştirici özelliklere de sahiptir. Kaju fıstıkları, sadece vegan veya vejetaryen mutfakta değil, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Hem tuzlu, kavrulmuş hem de çikolata şeklinde tüketebiliriz. İnce, hafif tatlı bir lezzete sahiptirler. Bu nedenle, tatlı tatlılar hazırlarken (örneğin, vegan keklerin tabanı için bir malzeme, lezzetli tahıl kurabiyeleri veya popüler kaju) olduğu kadar tuzlu yemeklerde de kolayca kullanabiliriz; örneğin, lezzetli sandviç sürümleri veya vegan peynir üretiminde. Kaju fıstıkları, çeşitli köri ve biryani (Hint pirinç yemeği) gibi Asya yemeklerinde popüler bir bileşendir. Ayrıca, kaju fıstıklarının her türlü salata, müsli veya besleyici lapalar için mükemmel bir ek olduğunu bilmekte fayda var.
Kaju fıstığı

Kaju fıstığı

Gine kaju fıstığı, ülkenin güneydoğu bölgelerinde, iklim koşulları ve toprakların üretim için özellikle elverişli olduğu yerlerde yetiştirilen yüksek kaliteli bir tarım ürünüdür. Gine kaju fıstıkları, uluslararası pazarda onları ayıran ince tadı ve gevrek dokusuyla tanınmaktadır. Kaju fıstıkları, anacardio ağacında yetişen armut şeklindeki kaju meyvelerinden elde edilir. Hasat edildikten sonra, fıstıklar tüketim için hazır hale gelene kadar kurutma, kabuk soyma ve kavurma süreçlerinden geçer. Gine kaju fıstıkları, karakteristik böbrek şeklinde, açık bejden altın rengine kadar bir renge ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Tat açısından, bu fıstıklar hafif tatlı, kremsi ve ince bir tereyağı tadı sunar; gevrek bir dokuya sahip olmaları, onları doğrudan tüketim, atıştırmalık olarak veya çeşitli yemek tariflerinde malzeme olarak kullanmak için ideal hale getirir.
kurutulmuş mantar

kurutulmuş mantar

kurutulmuş mantar
baharatlı bisküvi

baharatlı bisküvi

baharatlı bisküvi